Jak w temacie , muszę jutro kupić tylko mam dylemat , który chodzi ciszej , ceny są podobne więc to nie ma znaczenia. Miałem FZKN 250 , ale dzisiaj się posypał , katastrofa służył jako biologia u maluchów. Nigdy nie stosowałem startera do biologi , powiedzcie jak to się je , czy można odrazu do akwarium z młodymi itd... Jestem trochę wkurzony całą sytuacją. Jak nie urok to ..........
Pozdrawiam
TetraTec EX 1200 czy FLUVAL 404
- rafdisc
- entuzjasta

- Kontaktowanie:
Odnośnie spraw technicznych - Ja używam od zawsze Fluvala i nigdy się nie zawiodłem, sprzedałem dużo Fluvali i jeszcze więcej Tetry .Tetra jest cichsza,ale Fluval ma lepsze przewody(nie łamiące się), Tera ma deszczownię i powinna byc tańsza od Fluvala(405-to nowy model, taki powinien byc w sklepie, 404 to model sterszy negocjuj cenę),Fluval jest dłużej na rynku-ale i do Tetry i Fluvala są części zamienne .Fluval jest prostszy w obsłudze, ma lepsze odcięcie dopływu wody.
Myślę ,że stosowanie startera np. (nitriveca)u młodych nie powinno miec skutków ubocznych-może dawaj pół dawki zalecanej przez producenta .Ale dokładniej na ten temat Ci nie podpowiem może poczekaj na wypowiedzi bardziej doświadczonych kolegów
Myślę ,że stosowanie startera np. (nitriveca)u młodych nie powinno miec skutków ubocznych-może dawaj pół dawki zalecanej przez producenta .Ale dokładniej na ten temat Ci nie podpowiem może poczekaj na wypowiedzi bardziej doświadczonych kolegów