Jak zawsze za podpowiedzi będę wdzięczny

Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
Tjaaa. A Dispar próbowałeś je odłowić nie rozwalajac całego zbiornika przy tym nie wypijając 3 czeropaków piwa. Wyzywając wszystko co się da? Bo ja bym sie ich chętnie pozbył, ale złapać je w akwarium z roslinami to cieżka sztuka.DISPAR pisze: Możesz je przecież póżniej wymienić w sklepie na jakiś pokarm itp.
A widzisz no tego to nie próbowalem. Już miałem pożyczyć od znajomego broń i do nich strzelać. Narazie niech sobie pływają i tak zmniejszam obsade to nie będą przeszkadzać.DISPAR pisze:Próbowałem. Ale opanowałem je dopiero za pomocą dwóch dużych siatek i zaganiania pojedyńczych okazów w róg akwarium. Mam od roku lepszy sposób na odławianie wszystkich ryb w tym i kosiarek. Robię to wyłącznie w nocy przyświecając sobie taką modną od niedawna zapalniczką która ma światełko ,,niby UV". Ryby są bardzo spokoje przy tej operacji.
zelik pisze: ......A widzisz no tego to nie próbowalem. Już miałem pożyczyć od znajomego broń i do nich strzelać. Narazie niech sobie pływają i tak zmniejszam obsade to nie będą przeszkadzać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości