Mam wrażenie że potrwa tak aż do końcabirdas pisze:U nas to samo. Ile to będzie trwało ? - wszystkich nas to ciekawi
problemy ze strona discus.org.pl
Moderator: stanpiter
Przykre jest to że nie ma forum.
Z paletami mam małe doświadczenie i raczej każdy to tam wiedział moje jedyne wytłumaczenie to fakt iż nie jestem na swoim mieszkaniu oraz mam ograniczone fundusze aby być w posiadaniu większego akwarium niż skromne 112l na jedną parę palet.
Nowe forum :?: jeżeli takie powstanie to co z tego skoro nie będzie tam starych tematów, które wyjaśniały praktycznie wszystko jak na moje to była to jedna wielka encyklopedia dyskowców i przypuszczam iż żadna książka nie była by w stanie tego zastąpić. Moje tamyty były tam najmniej istotne i nie jest mi ich szkoda co innego legendarny temat "czerwone smoki"
Z paletami mam małe doświadczenie i raczej każdy to tam wiedział moje jedyne wytłumaczenie to fakt iż nie jestem na swoim mieszkaniu oraz mam ograniczone fundusze aby być w posiadaniu większego akwarium niż skromne 112l na jedną parę palet.
Nowe forum :?: jeżeli takie powstanie to co z tego skoro nie będzie tam starych tematów, które wyjaśniały praktycznie wszystko jak na moje to była to jedna wielka encyklopedia dyskowców i przypuszczam iż żadna książka nie była by w stanie tego zastąpić. Moje tamyty były tam najmniej istotne i nie jest mi ich szkoda co innego legendarny temat "czerwone smoki"
To nie jest temat poświęcony temu forum, lecz discus.org.plGajowa pisze:A czy na tym forum czegoś Ci brakuje?
Temat "Czerwone Smoki" jest równiez tutaj, trzeba tylko poszukać
Basia Gajowa
Moje uzasadnienie dlaczego dla mnie tamte forum było lepsze
- brak tammtej perfekcji
- tutaj jest jeden wielki ...... no no nie przy dzieciach :P
- tutaj wszystko jest inne, dzike.
itd.
żeby zakończyć takie gadanie ponownie wspominam:
To nie jest temat poświęcony temu forum, lecz discus.org.pl
I o to chodzi ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić bo niby po co siedziałem tam skoro mogłem przebywać tu.fangornn pisze:Ja się już przyzwyczajam powoli do tego forum, tutaj nie jest wcale tak źle.
- cocoloco
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
czy ten tekst jest z filmu Tarzan w Nowym Yorku .tutaj wszystko jest inne, dzike.
to Ty masz problem - nie chodzi tamto forum a Ty nie potrafisz się odnaleź . Pisane że dla Ciebie tu jest ................... też nie jest w temacie bo temat dotyczy : problemów z discus.org a nie problemów na tym forum .
siedziałeś po to tam aby się przyzwyczaić - asymilujesz w warunkach w jakich przebywaszI o to chodzi ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić bo niby po co siedziałem tam skoro mogłem przebywać tu.
Tu nie chodzi o mnie lecz o forum w końcu nie każdemu musi się podobać te forum prawda?cocoloco pisze: to Ty masz problem - nie chodzi tamto forum a Ty nie potrafisz się odnaleź . Pisane że dla Ciebie tu jest ................... też nie jest w temacie bo temat dotyczy : problemów z discus.org a nie problemów na tym forum.
Każdy z nas ma prawo wyboru ja wybrałem discus.org.pl
to tak jak z systemem operacyjnym jedni pracują na xp inni na vista a jeszcze inni wybierają linux to gwestia gustu.
No i nie ja to zaczełem
Gajowa pisze:A czy na tym forum czegoś Ci brakuje?
Temat "Czerwone Smoki" jest równiez tutaj, trzeba tylko poszukać
Basia Gajowa