Mam wrażenie że potrwa tak aż do końcabirdas pisze:U nas to samo. Ile to będzie trwało ? - wszystkich nas to ciekawi

Moderator: stanpiter
To nie jest temat poświęcony temu forum, lecz discus.org.plGajowa pisze:A czy na tym forum czegoś Ci brakuje?
Temat "Czerwone Smoki" jest równiez tutaj, trzeba tylko poszukać
Basia Gajowa
I o to chodzi ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić bo niby po co siedziałem tam skoro mogłem przebywać tu.fangornn pisze:Ja się już przyzwyczajam powoli do tego forum, tutaj nie jest wcale tak źle.
czy ten tekst jest z filmu Tarzan w Nowym Yorku .tutaj wszystko jest inne, dzike.
siedziałeś po to tam aby się przyzwyczaić - asymilujesz w warunkach w jakich przebywaszI o to chodzi ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić bo niby po co siedziałem tam skoro mogłem przebywać tu.
Tu nie chodzi o mnie lecz o forum w końcu nie każdemu musi się podobać te forum prawda?cocoloco pisze: to Ty masz problem - nie chodzi tamto forum a Ty nie potrafisz się odnaleź . Pisane że dla Ciebie tu jest ................... też nie jest w temacie bo temat dotyczy : problemów z discus.org a nie problemów na tym forum.
Gajowa pisze:A czy na tym forum czegoś Ci brakuje?
Temat "Czerwone Smoki" jest równiez tutaj, trzeba tylko poszukać
Basia Gajowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości