Adam
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
Gdybyś czytał uważnie (tu i na FDMD) inne moje posty to byś wiedział, że wszyskie zdjęcia tyczą się akwa z Hecklami z ODŁOWU a nie podróbami dzikimi typu : Maca... itp. Akwa mam co wszyscy wiedzą sterylne, roslin nie mam od .... a z rowu nigdy nie miałem bo to nie BENELUX a POLSKA. Tu można dostać wszystko za godziwą cenę. Na zdjęciu widać, że sa to jaja (dwa ciemnawe nawet). Zdjęcia daję by inni wiedzieli co ich czeka i z czym to jeśc. Nie jestem alfa i omega by wiedziec wszysko co jest na świecie (wiem Ty taki jesteś - chylę czoła). Skoro nabijasz sobie posty to zrób jak Ci raz radziłem:kafarski pisze:skąd jest wzięta próbka do badania?
akwarium było sterylne czy nie?
rośliny były ''amerykańskie'' czy polskie z ''rowu''?
czy to są jaja czy co? dajesz zdjęcie i nie wiesz czego?
czy dalej nabijasz sobie posty bo wiesz co to jest?
moją odpowiedź każdy może sobie SAM przeczytać we wspomnianej stronie. Nie była godna bym ja cytował.kafarski pisze:obojętnie jaki masz opis - metro to trucizna....
skąd miałem na myśli kał, skrzela ryby, skóra ryby, akwarium , podłoże filtr czy cokolwiek innego grzecznie spytałem bo to ważne dla innych użytkowników mających akwaria aby mogli porównać je ze swoimi warunkami. twojego ataku nie rozumiem.adamn pisze:Gdybyś czytał uważnie (tu i na FDMD) inne moje posty to byś wiedział, że wszyskie zdjęcia tyczą się akwa z Hecklami z ODŁOWU a nie podróbami dzikimi typu : Maca... itp. Akwa mam co wszyscy wiedzą sterylne, roslin nie mam od .... a z rowu nigdy nie miałem bo to nie BENELUX a POLSKA. Tu można dostać wszystko za godziwą cenę.kafarski pisze:skąd jest wzięta próbka do badania?
akwarium było sterylne czy nie?
rośliny były ''amerykańskie'' czy polskie z ''rowu''?
czy to są jaja czy co? dajesz zdjęcie i nie wiesz czego?
czy dalej nabijasz sobie posty bo wiesz co to jest?![]()
Adam
kafarski pisze:jeszcze raz napiszę - METRONIDAZOL TO TRUCIZNA
...
skąd miałem na myśli kał, skrzela ryby, skóra ryby, akwarium , podłoże filtr czy cokolwiek innegogrzecznie spytałem bo to ważne dla innych użytkowników mających akwaria aby mogli porównać je ze swoiimi warunkami. twojego ataku nie rozumiem.
czy to Benelux czy Polska to rośliny można znaleźć samemu w jeziorkach , np.: Hottonia palustris, i po KWARANTANNIE UMIEŚCIĆ W AKWARIUM.
tu nie chodzi o to kto gdzie mieszka, ale skąd te rośliny można wziąć?.jeśli nie masz roślin to odpada jedno ze źródeł ''wroga''.
na koniec- wypraszam sobie takie chamskiej odpowiedzi -tu nie beneluks-wszystko można dostać za godziwą cenę.
-ciekawa jaka ona jest jeśli rośliny u mnie mogę dostać za 1/4, 1/3 tego co ty u siebie w sklepie. no ale ich nie kupujesz więc nie wiem po co to piszesz w ogóle.
jak zwykle - UZUPEŁNIJ PROFIL i pisz po polsku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość