deptak pisze:adamn pisze:
Skoro juz się ujawniłes z zanurzenia to podaj jeden
Prosze bardzo pierwsze z brzega:
- wyplawek
- czolg z amazonki
- liniejace nicienie
- ect
Co do mojej na forum bytnosci Adamie to ja w odroznieniu od Ciebie nie jestem
handlarzem "marnej jakosci dyskow"

moja wyplata nie zalezy od ilosci napisanych tutaj postow

wiec bywam tutaj wtedy gdy mam na to czas. W lipcu otwieramy oddzial we Wroclawiu wiec sie u Ciebie pojawie. Pamietaj pieniadze sa stol.
Ja handlarzem
Czy chodź jednemu z PKMD sprzedałem ryby
Czy chodź jeden raz na PKMD się ogłaszałem
Adam Ty nie wiesz co piszesz
Twoja bytnośc na FORUM zalezy od tego czy coś skrobniesz takiego co Cię potem kole w oczy bo ktoś Ci odpowiedział zgodnie z prawdą. Wychodzisz z założenia, że lepiej przeczekać jak mysz a w norze.
Ja pokazałem swoje szczury z małymi na PKMD. A moze Ty coś SWOJEGO pokażesz, bo skoro skupujesz to ....... coś się musi z rybami dziać. Teraz mam czekac do lipca.
Adamie D. zapewniam Cię, że moja wypłata jest bezpieczna i nie zalezy ona od ilości napisanych tu postów. W przeciwieństwie do Ciebie też nie muszę się dowartościowywać bo co soba reprezentuję w danej dziedzinie to ..... Ty jak TY jesteś i depczesz tematy jak depczesz - coś wiesz ale nie jest to zgodne z prawdą.
Co do tematów wymienionych:
- wyplawek
- czolg z amazonki
- liniejace nicienie
- wypławek jak z tematu jest wypławkiem a nazwa jego została w trakcie pisania osobiście poprawiona (Ty nie poprawiłeś a mogłeś)
- czołg z amazonki - wyglada jak czołg a co do nazwy to ja jak pisałem wszystkiego nie wiem i tez się chętnie czegoś dowiem od Ciebie przykładowo (tylko czego). Fachowcy stwierdzili, że to Niesporczak a ja powstawiałem filmy i zdjęcia . Czy jest szkodliwy dla ryb pozostanie tajemnicą
- z liniejącymi nicieniami to już Ci pisałem szczegółowo co i jak z nicieniami ale jak widzę Ty nie czytasz. Niektórzy co byli u mnie z leczonymi rybami lub byli w trakcie leczenia ryb widzieli pod nikroskopem owe liniejące nicienia (efekt linienia lub działanie srodka leczniczego) domyśl się jakiego.
Adamie D.
pokaż co masz w zbiornikach
No chyba, że jesteś tajemniczy.
Na marginesie to o moich rybach wielu juz pisało na FORUM a o Twoich jakoś cicho. Nie wstydź się Adam
na koniec:
Ty pomogłęs 1 raz (nic się nie zmieniło od odstatniego pisania)
Ja pomogłem ... 9 razy o 7 więcej niz ostatnie pisanie.
handlarz sczurów
Adam