Łał widzę Tomuś, że wątek został zmieniony w zakresie osób wymienionych
Mogę jeszcze kilka osób dopisać lub wszystkie wykasować zostawiając tylko 1 na przykład.
Zabronione w tym wątku zmiany w postach?
Przepraszam, nie wiedziałem o tym nowum.
Teraz mnie utwierdziłeś w przekonaniu tym co napisałem wyżej: "Tomuś Ty nie piskaj i nie siej fermentu" - jesteś znakomity w tym zakresie
Ferment zrobiłeś Ty swoim wątkiem. Więc każdy kto tu pisuje robi większy lub mniejszy ferment automatycznie. Ja tylko pisuję sobie w pewnym wątku na forum PKMD, nawet trochę na temat wątku piszę. W wątku przez Cibie Adasiu zrobionym i na temat spraw przez Ciebie poruszonych. Więc kto tu ferment zrobił?
Troche piszesz bełkot twórczy wynikły z braku znajomości zagadnienia
Zaznajomiłem się na tyle ile byłeś łaskawy w swej dobroduszności przedstawić w zagadnieniu. A to, że pewne sprawy ukryłeś, to Twój problem, inne sprawy widzisz subiektywnie, powoduje być może teraz bełkot. No cóż jasnowidzowie się nie wypowiadają tutaj, bezstronnych sędziów brak, wątek za to jest. Ja piszę o tym co widać lub jak wolisz o tym co napisano.
Więc nijak mi to nie pasi do tego: "Zdrowa atmosfera i czysta woda, jednym zdaniem".
Od samego tematu wątku do samego końca mi również nie pasi, bardzo nie pasi, czego dobitnie daję upust, ale wątek nie znika.
Byś Tomuś wszystko zrozumiał przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post tu.
Czytałem 3 krotnie, choć nie jest tego warty Twój post.
Lepiej nawet raz było tego nie czytać.
Zdegustowanie 'kotsiem' pozostaje niezmienne, ale przyczyny napiasnia Twojego postu na forum PKMD ciągle nie rozumiem.
Co 'ktoś' Ci zrobił tutaj?
Nie interesuje mnie ile ma nicków tutaj, a nawet jak ma ich 3 to wykroczenie to żadne tutaj nie jest, byle używał tylko jednego obecnie. Znam tu kilka innych osób co zmieniło nick, czyli ma najmniej 2.
Nie interesuje mnie jakimi nickami ten 'ktoś' posługuje się na innych forach i czy aby nie są one Twoim adresem pocztowym, czy podaje swoje czy obce imię na innych forach i jaki ma tytuł naukowy przypisany lub prawdziwy. Jeśli wszystkie dane na innym forum pasują do Twoich, też mnie to tutaj nie interesuje.
Współczuję CI, nie szanuję w ogóle tego 'ktosia', ale nie chcę byś tu pisywał o tym.
Co robi gdzieś indziej, np. w swojej sypialni. Tutaj na forum mnie to nie interesuje, jak Ci to przeszkadza co ktoś robi poza tym forum z przyczyn osobistych nie musisz o tym tu mi i innym pisać.
Czy jak spotkam forumowicza PKMD w sypalni z moją żoną to też mam tutaj wątek zakładać?
Krucjatę robić prywatną na świnię forumowicza bo mi gdzieś indziej podpadł ?
Zacznie mnie to interesować i być usprawiedliwione pisanie tutaj dopiero jak zrobi coś takiego na forum PKMD.
Masz do takich prywatnych krucjat PW, Radę Forum i prokuratora, również masz forum gdzie Ciebie pokrzywdzono.
Ty sam na śledczego, policjanta i sędziego we włanej sprawie się nie nadajesz, a w takich rolach występujesz.
To forum i ten dział moim zdaniem temu również nie służy i nie jest do tego.