deptak pisze:
- maskowanie adresu IP
- podmiana adresu IP ( w slangu tzw. skórka )
- platne serwery gdzies na wyspach Bahama do tego celu sluzace
- platne ( i to slono ) programy robiace takie rzeczy
Nie bronie Kafarskiego lecz gdzies tak w glebi ducha mysle ze to nie on. Podejrzane jest to ze na tym IP tutaj napisal tylko 7 postow ( wg. Twoich danych AdamN ja tego nie sprawdzalem ).
Adamie (co za zbieżność imion

) podszywanie sie pod kogoś i pisanie przez serwer na Bahama to lekke przesada. Kafarski nie był taki przenikliwy i nie przewidział, że niektórych nawyków się nie zmieni w pisaniu (odpowiedź na dole postu). Zreszta taki dobry w te klocki to ON nie jest.
Znów mamy problem bo jak zawsze nie
czytasz dokładnie: nie 7 postów napisał z tego IP: a
9 (jest to w mym poście). Zresztą to IP: jest 3 w kolejności pod względem ilosci postów napisanych przez Kafarskiego
_TOM_ pisze:Gdyby Adam napisał w pierwszym poście od razu kto to jest, nie napisałbym ani jednego postu w tym wątku..... Jak ‘ktosia’ odkryłem nikt nie zgadnie, jestem pewien.
Adam nie chciał w pierwszym poscie robić dymu dlatego tez zaraz napisał do RF post z odpowiedznim zapytaniem by bezpodstawnie nie wskazywać kto i co.
Gdy uzyskał jednoznaczne informacje dał tu odpowiedź KTO.
Do Adama D. I Tomusia:
Kochanieńcy w podszywaniu się pod inną osobę - naśladowaniu są sprawy niezależne od nas. Co to jest.......
nawyk i przyzwyczajenie:
Cytat z drugiego FORUM:
madaawe pisze:tak to fakt - ten kraj jest chory przez takich jak Sebastian. gość ''stara się'' bez zgody autora wstawiać jego fotografie. to nie jest normalne że w tym kraju jest przyzwolenie na złodziejstwo. bo to jest kradzież. co tu dużo mówić. no ale jak ma być inaczej, większość to robi więc po co zmieniać, po co robić samemu fotografie jeśli można coś ukraść.
pokaż mi teraz te strony - linki do nich - już ja będę wiedział co z nimi zrobić.
czy coś widzicie
na dole odpowiedź z postu kafarskiego na PKMD
Sam się ujawnił
kafarski pisze:jeśli piszę ''pisz po polsku'' ma na myśli - pisz bez błędów. sprawdź sam co sknociłeś.
co do pisania z małej litery to tylko imiona i nazwy własne piszę z dużej litery robiąc wyjątek w netykiecie - no ale ty chyba mało wiesz o tym i musisz nabijać posty swoją niewiedzą, np.:''po polsku'' pisze się z małej litery.
lubisz też bawić się podkreślaniem na niebiesko wyrazów - tylko po co?
to wszystko na ten temat.
Sławomir Grygorczuk.
Podkreślony winowajca
Myślę, że dalsza dyskusja nad tematem oczywistym jest bezzasadna bo nad FAKTAMI się nie dyskutuje a je przyjmuje do wiadomości.
Adam