Oskary RafalaW
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Określił anatomiczne, prawidłowe struktury jako efekt działania pasożytów - i o to się w tej dyskusji rozchodzi, pomijając jej formę. Równie dobrze może zacząć leczyć dyskowce z powodu posiadania linii nabocznej.Gajowa pisze:Proponuję, aby moderator tego działu wyciął te posty i umieścił je w nowym temacie, zatytuowanym np; Oskary Rafała.
Rafał, a co by było gdyby Adam miał rację? Poradził Ci tylko, abyś sprawdził odchody pod mikroskopem.
Rafał
Rafał z uwagi na Twa młodą głowę jak widzę znów naginasz FAKTY
FAKT - coś co kwalifikuje się do dania ostrzeżenia przez RF
Poniżej pierwsze dwa posty w zagadnieniu:
mój jaki łagodny - chyba pierwszy w takim stylu i też nie taki jak się okazało
i Twój z określeniem kompromitacji (mojej) i głębokim zastanowieniem tez mła
Rafał Ty nie myśl, że Adam prze całe swe życie się tylko dyskowcami zajmował
Miałem też wieeeeeeeeeeeeeeeeeee...le innych ryb
Adam
FAKT - coś co kwalifikuje się do dania ostrzeżenia przez RF
Poniżej pierwsze dwa posty w zagadnieniu:
mój jaki łagodny - chyba pierwszy w takim stylu i też nie taki jak się okazało
i Twój z określeniem kompromitacji (mojej) i głębokim zastanowieniem tez mła
Chyba już więcej nie trzeba dodawac do tego co napisanoRafal_W pisze:Jeśli mówisz o tych ślicznych, zgrupowanych po kilka kanalikach na głowie moich oscarów - to doczytaj najpierw o narządach zmysłów ryb, a nie będziesz się publicznie kompromitował.adamn pisze:Wiem, ze to nie ten dział ale Rafał zobacz pod mikroskop w odchody OSCARÓW bo już najwyższy czasRafal_W pisze:Strasznie słodko się zrobiło - więc dla równowagi młodociany bandyta..
![]()
Dojdź do tego SAM co jest rybie. Zdjęcie wszystko pokazuje.![]()
Adam
Jeszcze nie widziałem pasożytów, które miałyby poczucie estetyki i rysowały identyczne wzory na *każdej* rybie.
Oby wszyscy mieli takie kupy jak moje pawiookie - tudzież przyrosty - tudzież apetyt - to dział choroby umarłby śmiercią naturalną, z braku zainteresowania.
A zanim zaczniesz się tłumaczyć i szukać nowych chorób - zastanów się mocno.Rafał
Rafał Ty nie myśl, że Adam prze całe swe życie się tylko dyskowcami zajmował
Adam
Ostatnio zmieniony 16 lip 2007, 10:19 przez adamn, łącznie zmieniany 1 raz.
No nie mów Rafał, że pozostawiasz w kwestii RFRafal_W pisze:
To już pozostawiam Radzie Forum i jej opinii.
Rafał
To teraz nie wiem RAFAŁ jestem już skazany czy czekasz na decyzje RF.Rafal_W pisze:Proszę Radę Forum o rozpatrzenie wniosku o udzielenie ostrzeżenia AdamowiN - w formie widocznej na forum.
....
Rafał Wasiak (Rafal_W)
Adam
Wystarczyło napisac post co i gdzie ma się szukaćvega1 pisze:A co jeśli Adam nie ma racji?? Choć chyba już "z góry" jest założone że ma.Gajowa pisze: Rafał, a co by było gdyby Adam miał rację? Poradził Ci tylko, abyś sprawdził odchody pod mikroskopem.
ja bym odpowiedział:
- odchody : gdzie szukac .....(tu bym wymienił co i jak)
- otwory na czole (włącznie z dużym) pędzlowane by uzyskać matariał do badań i szczególnie nastawić się na szukanie (tu bym tez wymienił co).
Potem badanie i wynik
Wtedy by była odpowiedź JEDNOZNACZNA
A teraz musimy czekać ROK
W mojej pierwszej wypowiedzi nie bhyło żadnego wyroku co do ryb - tylko niepewność i troska. Kto postawił wyrok to już napisałem wyżej w poście.
Adam
Ostatnio zmieniony 16 lip 2007, 10:37 przez adamn, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziekuję, Sławku.vega1 pisze:A co jeśli Adam nie ma racji?? Choć chyba już "z góry" jest założone że ma.Gajowa pisze: Rafał, a co by było gdyby Adam miał rację? Poradził Ci tylko, abyś sprawdził odchody pod mikroskopem.
Jeżeli ktoś chce poczytać o chorobie, która zabija moje pawiookie, niech wklepie w googlach " sensory pits fish ". Bez tych cudzysłowów, oczywiście.
Rafał
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Monopolu na prawdę nikt tutaj nie ma, choć są tacy co by go chętnie posiedli na własność. Inne zdanie na jakiś temat, nie musi być zaraz fałszem.adamn pisze: ... Tu dopuki ja będe pisał i się udzielał obowiazuje zasada:
lepsza najgorsza prawda niż najlepszy FAŁSZ.
Ani wiek, ani cytuję: 'kawał dobrej roboty' nie upoważniają NIKOGO na forum do obraźliwego traktowania forumowiczów, tylko dlatego, że mają odmienne zdanie od innych.adamn pisze: Rafał:
ja mam 49 lat
Ty masz 31 lat
SYNU mów mi TATO![]()
Tata
Tylko, albo aż ? To właśnie trzeba rozpatrzyć.Gajowa pisze: ...Rafał, a co by było gdyby Adam miał rację? Poradził Ci tylko, abyś sprawdził odchody pod mikroskopem.
A może w wątku o fotografiach zasugerował jednak coś poza patrzeniem przez mikroskop na kupę?
Na przykład to, że ryby są chore?
A może dajmy do zbadania te kupy? Czekać aż cały rok na 'rozstrzygnięcie' sporu to straszna udręka będzie. No i jak jedna ze stron ma rację, to leczyć już pora jest najwyższa, taaaakie dziury wywiercone przez pasożytyadamn pisze: Nie ma tu dalej rozpatrywać co i jak a wystarczy poczekac ROK i sprawa będzie prosta jak (wpisz co chcesz).
Wpadam czasem na forum i czytam z zaciekawieniem niektóre watki ,ale czytając ciągłe ciskanie się Adama do kazdego jest juz meczace .adamn pisze:Tomuś znów grzejesz oliwę![]()
Nie doczytałeś znów uważnie całości wątku - wstyd Tomek wstyd![]()
Nie chodzi to o RACJE (lepiej, gdybym ja jej nie miał bo ryby ROKU nie doczekają a całości) a o pierwsze wypowiedzi kierowane pod adresem (dopisz sobie kogo).
Adam
Widac kto tu grzeje oliwę ,czy nikt Cie nie nauczył szanowania ludzi i dobrego tonu ?.
Czasem zanim cos klepniesz przemysl to 3 razy bo grzeje mnie czy masz racje czy nie ,ale szacunek dla każdego forumowicza w Pkmd jest chyba najistotniejszy .
Próbujesz na siłę wszystkim pomóc ,ale czy czasem nie zastanawisz sie czy każdy chce Twojej pomocy ?
Nie mnie rozsadzac kto ma racje ,ale szanowna Rado Forum poskromcie zakusy Adama bo robi się to juz niesmaczne .
Pozdrawiam DAREK
Zapraszam do mnie osobiście ,od razu wez te 1000 zł .adamn pisze:Oooooooooooo odezwał się ten co zakłady w powietrze proponuje i się z nich nie wywiazuje![]()
Przeczytaj wątek dokładnie od początku i dopiero zabieraj głos.
Adam
Moje ryby tez miały czerwone otworki ile miały zyc ?,góra 2 miesiace ,maja w/g mnie 1,5 roku i 1 para prowadzi młode .
I moglibyśmy tak w nieskończonośc ,ale jak sam czytasz w moich postach ,mało mnie obchodzi Twoja osoba ,dopóki nie obrazasz innych .
Ulzyj sobie ,ale komentarzy odemnie już nie zobaczysz ,nie schodzę do Twojego poziomu .