Larwy po 8 godzinach wyglądają tak samo więc wam oszczędzę oglądania ciągle tego samego.
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Dokładnie z premedytacją , robione były szkiełkiem nikona 50/1,8 dlatego taka duża głębia ostrości.W pierwszych dwóch bardzo mała liczba f - i głębia ostrości - to tak z premedytacją?
Jeśli chodzi o obiektywy to przez internet kupowałem Tamrona w sklepie astronomiczne ceny , różnica 500 pln na korzyść internetu. Pozostałe kupowałem w rodzimych sklepach np fotojoker obiektyw nikona 50/1.8 , Sigmę też u nich można kupić tylko pamiętaj ,że jeśli się zdecydujesz na sigmę 70/300 musi być z ASP gwarancja dobrej ostrości. Postaram się poszukać faktury od kogo kupowałem szkiełko tamrona i dam znać.Fal, swoje obiektywy kupujesz "internetowo" - czy gdzieś w realnym sklepie, w swojej okolicy?
Ryby mają śluz bo przed włożeniem do szkła były jeszcze odrobaczane i to jest pewnie uboczny efekt. Nie chcę powtarzać błędów z przed kilku miesięcy gdzie tarlaki szły z marszu do szkła , a potem były problemy z młodymi , dlatego profilaktycznie odrobaczałem.Foty - pomimo tego szumu, wywołanego warunkami, bo że potrafisz czyściutko, to już pokazałeś - są tak ostre, że widać jak te przeniesione do osobnego szkiełka delikatnie śluzują na brzegach płetw - tak zareagowały na przenosiny?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości