Rafale zdziwienie dlatego, że nie spotkałem się z tego typu rozwiązaniem. Nie twierdzę, że to niewykonalne, skoro jeszcze piszesz, że czytałeś o tym w książkach. przyznasz, że to rozwiązanie bardzo rzadkie.Rafal_W pisze:Młody1919, Cranch^MS - skąd zdziwienie z powodu betonu? Już w moich szczenięcych latach (ponad 20 lat temu) w nielicznych książkach akwarystycznych, jakie były do zdobycia na naszym rynku wymieniano ten materiał jako odpowiedni do budowy dużych zbiorników.
Akwarium Vigo
Moderator: seba*1*
- CraNcH^MS
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Stafarczyk
Więc tak, narazie szukam szyby optiwhite 350x100 bo jak już budować to wymarzony zbiornik. Problem też mam ze znalezieniem specjalisty który zrobi mi profil z nierdzewki o grubości 5mm. Podobno szyby optiwhite 400x150 są do kupinie ale w Japonii- musze się dowiedziec ile by kosztowało sprowadzenie takiej szyby. Chiałem jeszce zapytać czy istnieje CZARNY żwir srednio- drobny bez ostrych kantów ?? do tej pory nie spotkałem w mojej okolicy takiego